Schildersbedrijf Scheemda

Bereken uw maandkosten
Hét onderhoudsabonnement voor al uw schilderwerk

AGS Schilders in Scheemda

Schildersbedrijf in Scheemda nodig? We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsabonnement. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

U kiest met GlansGarant voor:

  • Deskundige schilders
  • Jaarlijkse garantie op uw schilderwerk
  • Hoge klantbeoordeling (8,9 – 1.350+ beoordelingen)

Download brochure
Brochure Impressie

U vraagt een vrijblijvende offerte aan

Van de schildersbedrijven in Scheemda heeft AGS Schilders een uniek meerjaren onderhoudsabonnement. Hiermee kan AGS Schilders, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met AGS Schilders in Scheemda wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsabonnement van AGS Schilders, nu aan!

Schildersbedrijf Scheemda? AGS Schilders!

AGS Schilders werkt in de volgende regio’s:

  • Scheemda
  • Veendam
  • Hoogezand

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsabonnement van AGS Schilders staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsabonnement kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van AGS Schilders.

Met AGS Schilders zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met AGS Schilders het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Arjan Grave

AGS Schilders, Scheemda

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan een buitengewoon blije Arjan Grave.

Wat is je gemoedstoestand?
Bijzonder positief! Uitstekend, blij! Ik word voor de vierde keer vader, zit barstenvol werk, het leven lacht mij toe.

Gefeliciteerd. Zeg, druk met werk, spannende dingen?
Ook, maar vooral ook met onze vaste onderhoudsklanten. Vinden we prachtig werk; elk jaar langsrijden, zorgen dat de koopwoning er weer mooi bijstaat. En niet alleen hier in de regio hè. Wij zitten van Delfzijl tot Dwingeloo.

Wat is je levensmotto?
Leven en laten leven.

Wat waardeer jij in mensen?
Eerlijkheid en oprechtheid.

Wat lees je momenteel?
De Voetbal International, dat is mijn lijfblad. Ja, ik was zelf ook aardig fanatiek.
Keeper was ik, bij Wildervank en HSC.

Heb je helden?
Louis van Gaal. De drive van die man. Het perfectionistische ook.

Zit er iets van een Van Gaal in jou?
Ha, ja dat denk ik wel. De dingen rond mijn bedrijf moeten altijd perfect voor elkaar zijn. De mannen in goede kleding, de bedrijfsauto’s schoon en netjes en: het werk natuurlijk.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Nog iets groeien, we zijn nu met drie man, mag nog een topschilder bij, maar vind die maar eens. En voor de rest ben ik van plan om net zo blij door te gaan. Dag!