Schildersbedrijf Rotterdam1

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

IMTO Schilderwerken b.v. in Rotterdam1

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Rotterdam1 heeft IMTO Schilderwerken b.v. een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan IMTO Schilderwerken b.v., meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met IMTO Schilderwerken b.v. in Rotterdam1 wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van IMTO Schilderwerken b.v., nu aan!

Schildersbedrijf IMTO Schilderwerken b.v.!

IMTO Schilderwerken b.v. werkt in de volgende regio’s:

  • Rotterdam
  • Rotterdam1

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van IMTO Schilderwerken b.v. staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van IMTO Schilderwerken b.v..

Met IMTO Schilderwerken b.v. zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met IMTO Schilderwerken b.v. het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Frank Evers

IMTO schilderwerken, Rotterdam

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan nuchtere Rotterdammer Frank Evers.

Wat is je gemoedstoestand?
Joh, lekker.

Ah, want?
Gezin goed, werk razend druk; wat wil je nog meer.

Wat lees je momenteel?
Sorry? Niks, denk je dat ik aan lezen toe kom? Ja, bestekken. Veel VVE’s die geïnteresseerd zijn in een onderhoudsplan.

Heb je helden?
Elvis. Jammer hoe ie aan z’n einde is gekomen, maar als je ziet hoe die man zich ontwikkeld heeft.

Ontwikkelen, slaat dat ook op jou?
Mijn vader overleed toen ik een twintiger was, daarna heb ik als broekie de zaak voortgezet. Met pieken en dalen hoor. Maar op dit moment hebben we 65 schilders en nog veel meer tevreden klanten.

Wat denk je dat klanten over jullie zeggen?
Die gasten doen hun werk netjes. Joh, daar draait het om, niet dan.

Wat doe je in je vrije tijd?
Golfen. Moet je ook scherp zijn en wakker blijven, ha.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Nog veel meer VVE’s aan een meerjarig onderhoudsplan helpen. Goed voor hen, goed voor ons. Ja toch?