Schildersbedrijf Lichtenvoorde

Bereken uw maandkosten
U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij:

GlansGarant Gelderland B.V. / Ridder Schilders in Lichtenvoorde

We bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Van de schildersbedrijven in Lichtenvoorde heeft GlansGarant Gelderland B.V. / Ridder Schilders een uniek meerjaren onderhoudsplan. Hiermee kan GlansGarant Gelderland B.V. / Ridder Schilders, meerdere jaren het onderhoud van uw woning garanderen. En dat tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Zelfs met de mogelijkheid per maand te betalen, zodat u geen grote uitgave in een keer heeft. Met GlansGarant Gelderland B.V. / Ridder Schilders in Lichtenvoorde wordt uw woning, gelijk vanaf het eerste jaar, compleet geschilderd en daarna elk jaar onderhouden, tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Vraag dit GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Gelderland B.V. / Ridder Schilders, nu aan!

Schildersbedrijf Lichtenvoorde? GlansGarant Gelderland B.V. / Ridder Schilders!

GlansGarant Gelderland B.V. / Ridder Schilders werkt in de volgende regio’s:

  • Winterswijk
  • Aalten
  • Groenlo
  • Lichtenvoorde
  • Zutphen

“We zijn een professioneel bedrijf, leveren kwalitatief schilderwerk en doen naast houtrot herstel ook wandafwerking. Door onze complete manier van werken blijft het onderhoud van uw woning in één vertrouwde hand”. Uw huis laten schilderen kan een kostbare investering worden. Maar wel noodzakelijk om uw kostbare bezit in goede conditie te houden. Uitstel betekent vaak het begin van afbladderen, houtrot en verval. Met het GlansGarant onderhoudsplan van GlansGarant Gelderland B.V. / Ridder Schilders staat uw huis er de komende jaren prima geschilderd bij. Gegarandeerd en elk jaar gecontroleerd, inclusief een herschilderbeurt. En dat onderhoudsplan kunt u gemakkelijk naar keuze per maand of per onderhoudsjaar betalen. Zo is vakwerk én goed onderhoud van uw woning, voor iedereen betaalbaar.

Meerdere jaren lang gegarandeerd vakwerk met GlansGarant van GlansGarant Gelderland B.V. / Ridder Schilders.

Met GlansGarant Gelderland B.V. / Ridder Schilders zijn ruim 75 schildersbedrijven in Nederland aangesloten bij GlansGarant. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsplan en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant samen met GlansGarant Gelderland B.V. / Ridder Schilders het onderhoud van uw woning meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Kijk maar rechts boven op onze site bij “klanten vertellen”.

Het plan van Harrie Ridder

GlansGarant Gelderland, Winterswijk

Hoe staan GlansGarant schilders in het leven? En wat zijn de plannen?
Onderhoudende vragen aan de technisch onderlegde Harrie Ridder.

Wat is je gemoedstoestand?
Ik kom net van de steiger, dus ik ben gelukkig. Je kunt wel directeur zijn, maar zelf schilderen is het mooiste wat er is. Ik ben met mijn bedrijf daarom expres teruggegaan in omvang; minder managen, meer schilderen.

Wat is je levensmotto?
Oei, eh alles wat je doet moet je zo goed mogelijk doen.

Perfectionist?
O ja. Ik zal dus nooit een klus aannemen zonder vochtmeter.

Vochtmeter, leg uit.
Je meet éérst de conditie van het hout, dán pas kun je een advies geven. Als ik zie dat veel concullega’s dat overslaan breekt mijn klomp. Of, beter, mijn technisch hart, ha.

Jij bent een techneut?
Techniek maakt de wereld beter, niet alleen in ons vak. Neem auto’s; ik was Porsche fanaat, nu heb ik een Tesla, helemaal om. En mijn oplaadpunt werkt op zonnepanelen, wat wil je nog meer.

Wat lees je momenteel?
Ik heb net het boek uit van Splinter Chabot, over z’n jeugd en coming out. Interessant mens.

Daarover gesproken, wat waardeer je in mensen?
Open staan voor elkaar. Een beetje stug en eigenwijs zijn mag, maar van luisteren naar een ander is nog nooit iemand minder geworden.

Tot slot, wat zijn je plannen?
Langdurige relaties met mijn klanten staan voorop. Ik wil dat je tevreden bent, of je nu in een monumentale boerderij woont of tussenwoning.