Hoe vaak moet buitenschilderwerk gedaan worden?

Hoe vaak moet buitenschilderwerk gedaan worden? Door het schilderwerk goed te onderhouden, worden kozijnen en andere houten delen aan het huis beschermd. Hoe vaak dit moet gebeuren is niet altijd hetzelfde. Je kunt echter uitgaan van eens per 5 of 6 jaar. In deze blog vertellen wij je graag meer.

Wanneer is je huis aan een schilderbeurt toe?

Ook als het schilderen nog geen 5 of 6 jaar geleden is, kan het houtwerk toe zijn aan een herschilderbeurt. Er zijn verschillende dingen waar je op kunt letten. Zo kun je beter niet wachten bij barsten, scheuren en blaasjes in de verf.

Tussentijdse controle van buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk van hout kan al snel een beschadiging oplopen. Het is belangrijk dat dit hersteld wordt. Er wordt daarom geadviseerd om het schilderwerk tussentijds te inspecteren op eventuele beschadigingen of gebreken die de levensduur van het verf korter kunnen maken. Bij het onderhoudsabonnement van GlansGarant worden er jaarlijkse inspecties gedaan. Zo wordt het onderhoud van het buitenschilderwerk gegarandeerd. Indien er sprake is van beschadiging, dan zal het schilderwerk hersteld worden.

hoe vaak moet buitenschilderwerk gedaan worden?

Schildersbedrijf inschakelen?

Wilt u een schildersbedrijf inschakelen voor uw buitenschilderwerk? Bij GlansGarant zijn ruim 75 schildersbedrijven aangesloten door heel Nederland. Met de beste verven, een uitgekiend onderhoudsabonnement en de jaarlijkse inspecties, garandeert GlansGarant het onderhoud van uw woning voor meerdere jaren. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Ruim 5.000 klanten gingen u voor en waarderen GlansGarant met een ruime voldoende. Bovendien bieden wij garantie op het schilderwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Heeft u nog vragen over wat bij buitenschilderwerk hoort? Uiteraard kunt u dan ook contact met ons opnemen.