Alles over climate coating

Climate coating is een keramisch filter dat zich samen met andere bestanddelen tot muurverf laat verwerken. Deze verf is geschikt voor vrijwel alle muren en plafonds in huis. In deze blog leggen wij uit wat de toepassingen, voordelen en kosten zijn van climate coating producten.

Waar climate coating toegepast kan worden

Deze muurverf kan toegepast worden op bijna alle muren en plafonds in iedere woning. Het kan bijvoorbeeld aangebracht worden op behang, nieuw en oud pleisterwerk, gipsplaten of op oude verflagen die intact zijn. Het is echter wel belangrijk dat de ondergrond schoon, vetvrij en droog is. Zo kan de verf vervolgens eenvoudig worden aangebracht.

climatecoating

De voordelen

Climate coating heeft verschillende voordelen voor uw woning. Deze muurverf is niet alleen heel mooi, maar het heeft ook allerlei andere pluspunten. Wij lichten deze hieronder kort toe:

  • Besparende energiekosten
  • Het houdt de hitte buiten in de zomer
  • Warmte wordt vastgehouden in de winter
  • Climate coating houdt doorslaand vocht buiten
  • Het heeft een brandvertragende werking
  • De hoge reflectiewaarde zorgt voor geluiddemping en een hogere lichtopbrengst

De kosten van climate coating

De kosten voor het laten schilderen van uw woning met climate coating is zonder enige informatie lastig te bepalen. Deze kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden. Op lange termijn zal het laten schilderen van uw muren met deze verf alleen maar voordeliger zijn. Deze muurverf zorgt namelijk voor energiebesparing. Hierdoor zullen uw energiekosten een stuk lager worden!

Onze schilders passen climate coating toe

Wilt u een schildersbedrijf inschakelen voor het onderhouden van uw schilderwerk? Bij GlansGarant zijn ruim 75 schildersbedrijven aangesloten door heel Nederland. Met de beste verven, waaronder climate coating en een uitgekiend onderhoudsabonnement, garandeert GlansGarant het onderhoud van uw woning voor meerdere jaren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie.