Vrijblijvende Offerte?

Wij bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Wilt u graag op een andere manier contact?

GlansGarant
Weth. Wassebaliestraat 6
7951 SN Staphorst

085 - 21 00 895
info@glansgarant.nl
Kvk.: 02065767

Vind hier uw GlansGarant schilder

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zoeken naar schilders in uw omgeving

Dit is uw GlansGarant schilder:

is het GlansGarant schildersbedrijf in uw regio en is klaar voor uw offerteaanvraag!

Logo schilder

In uw regio:

Er is geen GlansGarant schildersbedrijf in uw woonplaats, maar natuurlijk wél in uw regio. Kijk op het kaartje welk schildersbedrijf u uw offerteanvraag wilt laten verzorgen. Of neem contact met ons op voor de schilder in uw buurt!

In- en uitklappen

Unieke partners

Een uniek onderhoudsplan heeft natuurlijk ook unieke partners

Logo Thermoshield

ThermoShield is dé hoogwaardige energiebesparende en CO2-reducerende muurverf, voor binnen- en buitentoepassingen.

Het is een milieuvriendelijke muurverf met een zeer lange levensduur en eigenschappen, die zowel het comfort en binnenklimaat in een ruimte verbeteren als de energiekosten verlagen. Het geheim van de comfortverhogende en energiebesparende werking zit in de microscopische keramische bolletjes, die in de verf zitten.

Logo Ventistone

80% van het onderhoud van schilderwerk is op de liggende delen (dorpels). Denk aan onthechting van verflagen, openstaande verbindingen, windscheuren en houtrot.

De meeste gebreken ontstaan door vochtproblemen, vocht komt in het hout en kan er niet meer uit.
Door de verflagen te verwijderen en de kozijnen te bekleden met het Ventistone systeem, kan het hout drogen tot zijn natuurlijke vochtpercentage ( 11 tot 14%).

Dit kunnen wij realiseren door een blijvende detailverbetering toe te passen met een steenvezel materiaal wat bestand is tegen alle klimatologische omstandigheden. Door deze ventilerend te plaatsen, droogt het hout op tot zijn natuurlijke vochtpercentage en zijn verfgebreken en houtrot verleden tijd. Hiervoor wordt een zeer sterke lijm met kunststof parels erin geplaatst, waardoor gelijk de juiste ventilatie afstand wordt gerealiseerd.

Komt je droomwoning misschien binnenkort op de markt en wil je die niet mislopen? Ben je nieuwsgierig of er belangstelling is voor jouw woning? Dan zit je hier precies op de juiste plek. Je kunt woningen spotten én je eigen woning op de kaart zetten.

We zijn geen makelaar en ook geen Funda, wij zijn spotjewoning.nl

Laat woningspotters weten dat jouw woning mogelijk in de verkoop komt. Hier zet je letterlijk je woning zichtbaar op de kaart.
Meld je snel en eenvoudig aan met je email- en huisadres. Zijn er spotters dan krijg je bericht. Jij bepaalt dan verder of er contact komt.

Zonder enige verplichting kun je woningen spotten. De eigenaar van de woning zal een bericht ontvangen en kan, als hij dat wil, in contact met jou komen. Onze rol is dan uitgespeeld. Dus als het tot een koop of verkoop komt kan je dat zelf regelen met of zonder makelaar, dat is aan jou.

Drenthe
  Flevoland
   Friesland
    Groningen
     Gelderland
      Limburg
       Noord-brabant
        Noord-holland
         Overijssel
          Utrecht
           Zeeland
            Zuid-holland