Vrijblijvende Offerte?

Wij bellen u en maken een afspraak met de schilder in uw regio. Deze komt langs en vertelt over het onderhoudsplan. Hij bekijkt het schilderwerk aan uw woning zorgvuldig. Na enige dagen ontvangt u een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte. U weet precies waar u aan toe bent, en zit nergens aan vast.

Genieten van uw fraai geschilderde woning: hoe kan dat beter dan met een verse espresso of cappuccino? Voor nieuwe abonnees hebben we een heerlijk cadeau: een NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me koffiemachine! Klik hier voor meer informatie.

Wilt u graag op een andere manier contact?

GlansGarant
Weth. Wassebaliestraat 6
7951 SN Staphorst

085 - 21 00 895
info@glansgarant.nl
Kvk.: 02065767

Hmmm, wat ruikt uw pas geschilderde huis lekker!

Genieten van uw fraai geschilderde woning: hoe kan dat beter dan met een verse espresso of cappuccino? Voor nieuwe abonnees hebben we een heerlijk cadeau: een NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me koffiemachine! De lekkerste koffies van Nederland, gratis bij het fraaiste onderhoudsplan van Nederland.

Met de NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me creëert u in een handomdraai een perfecte kwaliteitskoffie. De koffiemachines hebben een warme en koude functie. Hiermee creëert u niet alleen de lekkerste lungo en espresso, maar ook een heerlijke cappuccino en latte macchiato.

Ruikt u dat heerlijke aroma al? Vraag dan snel een vrijblijvende en overtuigende offerte aan. Wedden dat u binnenkort dúbbel geniet van een perfect geschilderd huis?

Cadeau: een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine bij uw GlansGarant Onderhoudsplan.

Vind hier uw GlansGarant schilder

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zoeken naar schilders in uw omgeving

Dit is uw GlansGarant schilder:

is het GlansGarant schildersbedrijf in uw regio en is klaar voor uw offerteaanvraag!

Logo schilder

In uw regio:

Er is geen GlansGarant schildersbedrijf in uw woonplaats, maar natuurlijk wél in uw regio. Kijk op het kaartje welk schildersbedrijf u uw offerteanvraag wilt laten verzorgen. Of neem contact met ons op voor de schilder in uw buurt!

In- en uitklappen

Unieke partners

Een uniek onderhoudsplan heeft natuurlijk ook unieke partners

Logo Thermoshield

ThermoShield is dé hoogwaardige energiebesparende en CO2-reducerende muurverf, voor binnen- en buitentoepassingen.

Het is een milieuvriendelijke muurverf met een zeer lange levensduur en eigenschappen, die zowel het comfort en binnenklimaat in een ruimte verbeteren als de energiekosten verlagen. Het geheim van de comfortverhogende en energiebesparende werking zit in de microscopische keramische bolletjes, die in de verf zitten.

Logo Ventistone

80% van het onderhoud van schilderwerk is op de liggende delen (dorpels). Denk aan onthechting van verflagen, openstaande verbindingen, windscheuren en houtrot.

De meeste gebreken ontstaan door vochtproblemen, vocht komt in het hout en kan er niet meer uit.
Door de verflagen te verwijderen en de kozijnen te bekleden met het Ventistone systeem, kan het hout drogen tot zijn natuurlijke vochtpercentage ( 11 tot 14%).

Dit kunnen wij realiseren door een blijvende detailverbetering toe te passen met een steenvezel materiaal wat bestand is tegen alle klimatologische omstandigheden. Door deze ventilerend te plaatsen, droogt het hout op tot zijn natuurlijke vochtpercentage en zijn verfgebreken en houtrot verleden tijd. Hiervoor wordt een zeer sterke lijm met kunststof parels erin geplaatst, waardoor gelijk de juiste ventilatie afstand wordt gerealiseerd.

Drenthe
  Flevoland
   Friesland
    Groningen
     Gelderland
      Limburg
       Noord-brabant
        Noord-holland
         Overijssel
          Utrecht
           Zeeland
            Zuid-holland

             GlansGarant ondersteunt het Oranje Fonds

             Wilt u geen gebruik maken van het koffiemachine aanbod? Dan doneert GlansGarant namens u 25 euro aan het Oranje Fonds. Bij uw contract vernemen we graag voor welke optie u kiest (zie Voorwaarden Welkomstgeschenk).

             Het Oranje Fonds staat voor een samenleving die recht doet aan ieders verscheidenheid, waaraan iedereen naar wens en naar vermogen deel kan nemen en die onderlinge verbondenheid tussen mensen waardeert. Door de steun van het Oranje Fonds ontmoeten mensen elkaar, zorgen zij voor elkaar en krijgen meer mensen de kans om deel te nemen en bij te dragen aan de maatschappij. Het Oranje Fonds is het grootste sociale fonds in het Koninkrijk der Nederlanden. Het is in 2002 ontstaan als huwelijkscadeau van alle Nederlanders aan Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Zij zijn het beschermpaar van het fonds.