GlansGarant Schildersbedrijf Achterhoek Veluwezoom B.V.

In de regio Dieren, Doetinchem, Arnhem, Zevenaar, Brummen, Eerbeek, Doesburg is GlansGarant Schildersbedrijf Achterhoek Veluwezoom  B.V. dé schilder met een uniek meerjaren onderhoudsabonnement. Een abonnement dat 10 jaar lang het onderhoud van uw woning regelt en garandeert tegen aantrekkelijke vaste, maandelijkse, kosten. Geen grote uitgaven ineens en vanaf jaar 1 uw woning perfect in de verf. Met de speciale verven van GlansGarant, een uitgekiend onderhoudsschema met elk jaar een inspectie- of onderhoudsbeurt, garandeert GlansGarant Schildersbedrijf  Achterhoek Veluwezoom B.V. dat uw huis 10 jaar lang in topconditie blijft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.  offerte aanvragen

Samenwerking met vdveenschilders te Dieren

In de regio Dieren, Doetinchem, Arnhem, Zevenaar, Brummen, Eerbeek, Doesburg werkt GlansGarant Schildersbedrijf Achterhoek Veluwezoom B.V. samen met de vakmensen van vdveenschilders te Dieren “Schilderwerken “Met vele jaren ervaring durven we wel te zeggen dat meerjaren onderhoud bij ons in goede handen is.”, aldus Rens van der Veen “Wij geloven in deze formule. Niet alleen door de top verven die we gebruiken, het gecertificeerde onderhoudsabonnement maar ook omdat u kunt kiezen voor een vaste maandelijkse betaling. Daardoor wordt vakwerk weer betaalbaar en is kwalitatief schilderwerk voor elke woningbezitter bereikbaar”.

Vakwerk met garantie!

Net zoals Van der Veen hebben ruim 75 schilders in heel Nederland gekozen voor de kwaliteit van GlansGarant. GlansGarant Nederland ontwikkelde niet alleen een onderhoudsabonnement en de verven die hierbij passen. GlansGarant garandeert u ook dat de GlansGarant schilder bij u in de regio topkwaliteit levert. En dat wordt gecontroleerd! Want alleen perfect schilderwerk is GlansGarant schilderwerk. Geen gezeur dus. Goed is goed en niet tevreden betekent overschilderen. Alleen zo houdt GlansGarant 10 jaar lang tevreden klanten. Kijk maar naar onze klanten beoordeling.

Vraag vandaag nog een offerte aan bij GlansGarant Schildersbedrijf Achterhoek Veluwezoom B.V.

Fotogalerie